Waarom investeren?

Het resort met haar 3.9 hectare grond is uniek gelegen op de samenvloeiing van de brede snelstromende Suriname rivier en de rustgevende Para rivier. De prachtige locatie, deel van de voormalige plantage Houttuyn, inspireert vanaf het eerste moment. Met veel passie en overgave is op deze fantastische plek een luxe resort ontwikkeld voor liefhebbers van natuur, water, comfort, luxe, vrijheid én rendement.

Op een afstand van 15 minuten rijden of varen van bruisend Paramaribo en op 30 minuten van de internationale luchthaven. Dit deel van de Suriname rivier staat bekend als een zeer gewilde woonlocatie en is een optimaal vertekpunt voor al uw binnen- en buitenlandse reizen.

Het unieke concept laat villa eigenaren en hun vakantiegasten optimaal genieten van de beschikbare faciliteiten. De ligging aan het water en de aangename, natuurlijke omgeving bieden een ongekend woongenot. De aanwezige beveiliging en het security systeemzorgen voor veiligheid en welzijn van de bewoners. Het onderhoud van de algemene gebieden wordt centraal verzorgd. Kortom, met uw villa op Houttuyn is het elke dag van het jaar genieten.

Uw eigendom als interessante investering. Door de perfecte ligging, de kwaliteitsbouw, de internationale uitstraling en de beschikbare faciliteiten verwachten wij een solide waardevermeerdering van uw villa. Door de vrijblijvende deelname aan het Rental Management Programma wordt uw object professioneel beheerd, onderhouden en verhuurd. Met dit programma kunt u zorgeloos een aantrekkelijk investeringsrendement behalen.

Dit is een mooie gelegenheid om uw dromen werkelijkheid te laten worden. Ga met ons mee op ontdekkingsreis en laat u verrassen.

Bij interesse kunt u contact met ons maken via:

In Suriname: Email: nevil.vanderkuyp@houttuyn.com of Telefoon: +597 8109966

In Nederland: Email: janpieter.koning@houttuyn.com of Telefoon: +31 (0)614013193

Villa & Kavel

Investeren in een paradijs voor liefhebbers van natuur

Op het resort worden prachtige luxe koopvilla’s gerealiseerd. De sensationele villa ontwerpen leveren een spannende combinatie van optimaal wooncomfort en een boeiend lijnenspel.

Lees meer

Dit in een betoverende omgeving waarbij de verschillende faciliteiten bijdragen aan een exclusieve levensstijl. Een levenstijl die alle voordelen meebrengt van het prachtige resort concept, inclusief onze oplossingen om de zorgen van uw bezit weg te nemen.

De villa’s liggen op eigendomspercelen van 700 m2 tot 1000 m2, waarvan de meesten aan de rivierzijde liggen met een eigen aanmeermogelijkheid en boothuis als optie. Door de vele opties en mogelijkheden wordt de villa een persoonlijke invulling van uw droomhuis. De ontwerpen zijn zodanig opgezet dat de villa’s prima geschikt zijn voor zowel permanente bewoning, tijdelijke bewoning en vakanties.

Vrije Kavel

Prachtige vrije kavels voor zorgeloos zelf bouwen op het resort

Wegens de succesvolle verkoop van de 1e fase hebben wij het aantal kavels uitgebreid met 12 prachtige eigendomskavels die zonder villa kunnen worden aangekocht.

Lees meer

De kavels worden opgeleverd met volledige infrastructuur. Alle kaveleigenaren hebben toegang tot de algemene resortfaciliteiten zoals die op het resort worden gerealiseerd. Bij aankoop van een kavel gelden de algemene voorwaarden voor het resort, zoals die gelden voor de eigenaren van de villa’s. Voor de bebouwing zijn er een aantal richtlijnen. Deze kavels liggen in de strook van kavel 18 t/m kavel 29.

Nieuwe ontwikkeling in het Middengebied

Investeren in prachtige vakantie units met een spraakmakende uitstraling

Vanuit de markt bestaat een vraag naar investeringen in vakantie units in een geheel verzorgde omgeving met minimale inspanning voor onderhoud en beheer, waarbij het mogelijk is om een financieel rendement te behalen.

Lees meer

Nieuw op het resort is een aantrekkelijke ontwikkeling in het middengebied (kavels 12 t/m 15) waarbij 8 eigendomskavels van 400-450m2, rondom een spraakmakende waterpartij, met sleutelklare vakantie units te koop worden aangeboden.

De twee belangrijkste doelgroepen die interesse hebben getoond en deze ontwikkeling hebben aangedreven zijn:

  • Bedrijven die de vakantie unit als investering aankopen (interessante combinatie van een incentive voor hun directie, management en/of personeel, en het realiseren van een mooi  verhuurrendement).
  • Privé personen die de vakantie unit aankopen als financiele investering, of voor eigen gebruik, of voor een interessante mix van beide.

Volledig ontzorgd verhuur (geheel of gedeeltelijke verhuur) en beheer is mogelijk via het Rental Management Programma, waardoor interessante financiele rendementen gerealiseerd kunnen worden zonder eigen commerciele of operationele inspanning.

De 8 kavels worden met de keus van een enkele of dubbele vakantie unit aangeboden. Naast de zogeheten Full ownership vakantie units (1/1 units), worden er ook enkele Shared 1/4 ownership vakantie units aangeboden (de koper heeft bij een 1/4 Shared ownership 13 weken per jaar de beschikking over de vakantie unit)

De architect ontwerpt op dit moment het masterplan, de vakantie units en de waterpartij. Zodra de ontwerpen en verkoopinformatie beschikbaar zijn, zullen wij de aankondiging hiervan doen.

Mocht u interesse hebben in dit concept, dan plaatsen wij u graag op een lijst van geinteresseerden. Hiermee sturen wij u de verkoopinformatie met een kleine voorsprong.

Rental Management Programma

Zorgeloos verhuren

Door de vrijblijvende deelname aan het Rental Management Programma wordt uw object professioneel beheerd, onderhouden en verhuurd.

Lees meer

Het Rental Management Programma biedt een volledig pakket van diensten aan, waardoor de zorgen over uw villa bij u worden weggenomen. Hierbij is het ook mogelijk om uw villa maar voor een deel van het jaar in het programma op te nemen, een prima manier om op een flexibele manier zelf van uw villa zelf te genieten en voor de overige tijd van het jaar te laten verhuren. Geheel naar uw wensen en instructies.

Met dit programma kunt u zorgeloos en flexibel een aantrekkelijk investeringsrendement op uw investering behalen.

Met een gerust hart investeren op Houttuyn?

Ontdek de mogelijkheden!

Wij geven u graag alle benodigde informatie