Maak uw event speciaal

Ideaal voor zowel zakelijke- als privé events.

Zakelijk kunt u denken aan een bedrijfsfeest, een borrel of receptie. Maar ook een training of presentatie, waarbij verschillende opstellingen mogelijk zijn. Privé kunt u denken aan bruiloften, recepties, verjaardagen, baby showers of bachelorette feestjes.

Uw wensenlijst is ons vertrekpunt. We begrijpen hoe belangrijk het is om uw event vlekkeloos te laten verlopen

Benieuwd naar wat wij allemaal bieden?

Events & COVID 19

Extra voorzorgsmaatregelen

Met de huidige situatie rondom Covid-19 zijn onze procedures aangescherpt om u als gast en ons team te beschermen. We vertellen u graag meer over de voorzorgsmaatregelen die wij hebben getroffen.

Meetings & Teambuildings

Onze meeting room biedt vergaderfaciliteiten voor groepen tot 30 gasten. Alle faciliteiten die u nodig heeft om uw meeting of event vlekkeloos te laten verlopen zijn aanwezig in de ruimte. Of het nu gaat om uw jaarlijkse strategische sessie, teambuilding of een training.

Verjaardagen

Mag u nog een kaarsje uitblazen?

We helpen u graag om uw speciale dag extra speciaal te maken. In alle stilte lekker verwend worden of in de open lucht een verjaardagsfeestje met alles erop en eraan. We denken graag mee!

Huwelijken

Het ja-woord geven op een van de romantische plekken op Houttuyn?

Dat kan!

Ons resort biedt een unieke beleving, die de mooiste dag van uw leven onvergetelijk maakt. Samen met u creëren wij een zeer persoonlijke dag, of het nu gaat om de ceremonie, de receptie, het diner of een spetterend feest.

Impressies

Elk event is speciaal

Reden genoeg om te vieren