Houttuyn Wellness River Resort

Volledige wellness ontspanning in Suriname

Kom genieten in onze wellness club en maak een keuze uit ons uitgebreid menu aan wellness packages en behandelingen. We gebruiken Surinaamse wellness producten met natuurlijke ingrediënten zoals acai en kokosolie. Een hele of halve dag verwend worden, of helemaal op maat… Een sensatie die u niet mag missen!

Een greep uit de Wellness Pakketten

Dream-Package
Dream Package

Het meest luxe pakket, verwennerij van top tot teen, voor uw complete ontspanning. Na de Dream Package beleving voet u zich als herboren.

Hot Stone
Hot Stone Sensation

We kennen allemaal de voordelen van een hot stone massage! Met het Hot Stone Sensation pakket geniet u van de massage en nog veel meer.

Ali Skin
Ali Skin Experience

Een populair pakket. Twee ontspannende behandelingen, waarna u heerlijk verder verwend wordt en geniet van Houttuyn.

Srcrub-Relax-Wellness
Scrub & Relax Wellness

Een heerlijke body scrub gevolgd door een relax massage. Uw huid zal u extra dankbaar zijn. Hierna gaan we door met de rest van de verwennerij.

Voor een compleet overzicht van alle wellness pakketten, massages en wellness behandelingen nodigen wij u uit onze wellness brochure te bekijken.,

Blijven overnachten?

Overnachten midden in de natuur

Geniet na een ontspannen wellness arrangement van een heerlijke en comfortabele overnachting inclusief ontbijt langs de rivier. Ons luxe wellness resort is de ultieme plek voor een ontspannen verblijf.

Impressies

Overtuigd?

Maak vandaag nog uw reservering