Welkom in ons restaurant

Voor optimaal culinair genot met de Surinaamse rivier als uitzicht is ons restaurant de ultieme plek.

U heeft dagelijks keuze uit een scala aan lokale en internationale gerechten die uiterst zorgvuldig worden bereid. Overdag kunt u ontbijten of lunchen onder het genot van een koele bries, terwijl u in de avonduren lekker romantisch dineert. Ons restaurant is ook geschikt voor zakelijke doeleinden, recepties of borrels en kan uiteraard worden gecombineerd met de overige wellness faciliteiten voor een complete ervaring.

Langs de rivier

Genieten op ons river side terras of in het restaurant

De heerkije rivier bries en het uitzicht als back drop. Niet veel restaurants in- of net buiten Paramaribo bieden deze twee ingredienten.

Op Kom lekker een kopje koffie drinken of genieten van een cocktail in de namiddag. Ontbijt met vriendinnen, een complete lunch of romantisch diner?

U bent dagelijks van harte welkom vanaf 09.00uur.

De Feestdagen

De gezelligste dagen van het jaar staan voor de deur.

Die laten we dit jaar zeker niet stilletjes voorbij gaan! U bent van harte welkom voor een dinner met collega’s en vrienden. De menu’s van onze brunches en dinners volgen zeer binnenkort.

Informeer gauw naar de mogelijkheden.

Breakfast
Ontbijt, lunch & dinner

Geopend voor elk moment van de dag

Heerlijk de dag beginnen met een cappuccino of afsluiten met een glaasje wijn. We zijn de hele dag geopend. Naast onze menu’s, stellen we graag samen met u uw ideaal menu samen, voor elke gelegenheid.

Cocktails
Cocktails

Sun, Pool, View.. en Cocktails

Kom zeker genieten van onze verfrissende cocktails, lekker bij het zwembad of op het terras. Een aantal van onze cocktails kent u zeker al! Misschien zijn er wel leuke verrassende bij die u wilt uitproberen!

Kruidenthee
Kruidenthee

Uit de tuin, iedere dag weer vers geplukt voor u

Elk met een bijzondere werking en geserveerd met honing. Een goeie start van de dag of een heerlijk tussendoortje.

Zien wij u gauw?

Verwen uw smaakpapillen